Etusivu       Villa Maria       Villa Anna       Aktiviteetit       Yhteystiedot       Etäisyydet & Yhteydet       Welcome    
 
Villa Anna on vuonna 2014 valmistunut asuinpinta-alaltaan 114 m2 tyylikäs huvila
4+4 hengelle. Villa Anna on erittäin tasokas ja kauniisti sisustettu. Huvila edustaa nykyaikaista ekologista hirsirakentamista parhaimmillaan. Huvilassa on kaksi makuuhuonetta molemmissa parivuode ja tilava parvi 4 vuoteella.

Huvila on varustettu erittäin lapsiystävälliseksi. Huvilan läpi ulottuu avara, korkea tupa ja hyvin varustettu keittiö. Huvilassa on kaksi wc:tä joista toinen parven yhteydessä, tyylikäs saunaosasto ja kodinhoito-huone koneineen. Huvilassa on n. 70m2 kalustettu terassi joka on osittain katettu.

Lisäksi alakerrassa on yli 80m2 lämmin autotalli jossa on tilat ulkoiluvälineiden, moottorikelkkojen ym. huoltoa varten sekä hyvät valmiudet kalan ja riistan käsittelyyn.

Villa Anna tarjoaa loistavat puitteet ainutlaatuisessa ympäristössä kaikkina vuodenaikoina. Halusit sitten aktiviteetteja tai muuten vaan rentoutua ja asettua kaikessa rauhassa arjen yläpuolelle.


Lämpimästi tervetuloa Villa Annaan!
 
© PALLAS VILLAS | Villa Maria & Villa Anna | 2014