Etusivu       Villa Maria       Villa Anna       Aktiviteetit       Yhteystiedot       Etäisyydet & Yhteydet       Welcome    
 
Villa Maria on vuonna 2012 valmistunut asuinpinta-alaltaan 108 m2 tyylikäs hirsitalo 4+4 hengelle. Villa Maria on erittäin tasokas ja kauniisti sisustettu. Talo edustaa nykyaikaista ekologista hirsirakentamista parhaimmillaan. Talossa on kaksi makuuhuonetta ja tilava parvi.

Talo on varustettu erittäin lapsiystävälliseksi. Talon läpi ulottuu avara, korkea tupa ja hyvin varustettu keittiö. Talossa on kaksi wc:tä, tyylikäs saunaosasto ja kodinhoito-huone koneineen. Talossa on yli 80m2 kalustettu terassi joka on osittain katettu.

Lisäksi alakerrassa on yli 80m2 lämmin autotalli jossa on tilat ulkoiluvälineiden, moottorikelkkojen ym. huoltoa varten sekä hyvät valmiudet kalan ja riistan käsittelyyn.

Villa Maria tarjoaa loistavat puitteet ainutlaatuisessa ympäristössä kaikkina vuodenaikoina. Halusit sitten aktiviteetteja tai muuten vaan rentoutua ja asettua kaikessa rauhassa arjen yläpuolelle.


Lämpimästi tervetuloa Villa Mariaan!
 
© PALLAS VILLAS | Villa Maria & Villa Anna | 2014